Goede voornemens hebben we allemaal wel. In januari proberen we ons leven weer een beetje te verbeteren. Minder alcohol, meer bewegen, gezonder eten, georganiseerder of duurzamer leven, stoppen met roken, iets nieuws leren, beter met geld omgaan of gewoon meer genieten van het leven... Concreet maken én volhouden van deze voornemens blijkt in de praktijk vaak lastig.

Uit onderzoek blijkt dat goede voornemens langer worden volgehouden wanneer je jezelf bewust bent van het effect én wanneer je jouw voornemens deelt met anderen. Dus daar gaan we je bij helpen!

Hard to resist, easy to adopt
Want jij wilt toch ook bruisen van energie? Mr.Green gaat je aanmoedigen verder te gaan dan sporten in zijn eGym en gezond eten. Vitaliteit gaat namelijk ook over genoeg slaap, het beperken van stress, persoonlijke groei, sociale contacten en zingeving. En omdat je een groot deel van je dag aan het werk bent, zorgen wij voor een werkomgeving die daar een steentje aan bijdraagt.

Mr.Green gaat het jou dus zo moeilijk mogelijk maken om je goede voornemens los te laten en verleiden om nóg een stapje extra te zetten. Met een divers, uitgebreid en gevarieerd vitaliteitsprogramma gaan we je prikkelen en hoef jij alleen maar open te staan om je te laten inspireren, stimuleren en motiveren!

Kick Off
Vrijdag 21 januari presenteert onze vitaliteitsgoeroe Sam ;-) het vitaliteitsprogramma van Mr.Green in Klarenbeek. Donderdag 3 februari nogmaals in Apeldoorn. Daarbij stelt hij je direct voor aan een van onze members; Arjan Donker directeur van Arbodienst BrinQer.

Wanneer mogelijk, combineren we het nuttige met het aangename en drinken we daarna samen een drankje om op een vitaal en succesvol jaar te proosten!

Mr.Green can’t wait!