Bij Mr.Green Boutique Offices zorgen we graag voor een inspirerende werkomgeving. Waar je graag komt, kunt genieten van lekkere koffie en een goede lunch en waar je uitgedaagd wordt goed voor jezelf te zorgen. Omdat we geloven dat dit bijdraagt aan gelukkige en vitale medewerkers. Daarom zijn we recent gestart met yogalessen in Klarenbeek.


Nu hoor ik je denken… Yoga is niets voor mij. Ik ben te onrustig, te stijf, te druk in mijn hoofd, ik heb geen tijd… Allemaal perfecte redenen om tijd te maken voor yoga. En geloof me… yoga is echt niet zweverig en alleen voor vrouwen.


WHY?

Onze samenleving verandert snel. Sneller dan wij mensen ons kunnen ontwikkelen. We zitten veel, zijn veel binnen en onderweg, worden blootgesteld aan steeds meer prikkels en ervaren een steeds hogere werkdruk, stress en klachten zoals nek- en schouderproblemen, rugklachten, hoofdpijn, opgejaagdheid, vermoeidheid en slecht slapen.

Yoga kan helpen deze klachten te verminderen of voorkomen en heeft een kalmerende werking op je geest. Het helpt je te ontspannen en kan zo een burn-out voorkomen.


WHEN?

Iedere dinsdagochtend van 7.30-8.30 uur, in Klarenbeek.


HOW?

De lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Ervaring is niet nodig en je kunt op ieder moment instromen of een les komen proberen. Aanmelden kan via de Mr.Green app. De lessen worden gegeven in kleine groepjes met persoonlijke aandacht.

Eet niet of alleen iets lichts voordat je naar de les komt en draag kleding waarin je makkelijk kunt bewegen.


WHO?

De lessen worden gegeven door Bianca Heezen. Bianca is gecertificeerd yogadocent. Ze geeft naast haar werk bij Mr.Green als lichaamsgerichte trainer en coach workshops en trainingen in het bedrijfsleven en yogalessen op de werkvloer.

Graag tot op de mat!

(ps vol = vol)